Feriehuse ved Vestkysten

Feriehuse i Jylland ved Vestkysten

Brug for en anden type overnatning?

Udover campingpladsen, vores hytter og værelser, har vi et bredt udvalg af andre overnatningsmuligheder som feriehuse i Vestjylland:

Poolhuse, ferielejligheder, større feriehuse og andre fest- og konference faciliteter, hotel og Danhostel.

Planlægger du at holde ferie her ved den charmerende jyske Vestkyst?
– så se oversigten over vores feriehuse, ferielejligheder, værelser, hytter og festlokaliteter.

Feriehuse Vestjylland – til enhver lejlighed

Har du planer om et afslappende ophold med venner eller familie i naturskønne omgivelser? Eller skal der arrangeres teambuilding for kollegerne? Så tilbyder vi rummelige og store feriehuse i Jylland med god plads til alle. Vores flotte feriehuse Jylland har en naturskøn beliggenhed i det hyggelige fiskerleje i Thyborøn med rig mulighed for samvær og aktiviteter. Hvis du har lyst til at udforske vandsport ved Vesterhavet og de charmerende nabobyer, har vi feriehuse i Vestjylland til alle behov og formål.

 

Konference eller miniferie

Skal det være kursus, konference eller firmatur? Så udlejer vi flotte og velindrettede feriehuse med aktivitetsafdelinger, wellnessfaciliteter og konferencerum. Konferencefaciliteterne omfatter projektor, lydanlæg og kamera. Vi tilbyder overnatning i enkeltværelser for op til 22 personer – eller for 44 personer i dobbeltværelser med eget køleskab og tv. Der er motionsrum, gode fællesfaciliteter og opholdsområder.

 

Feriehuse Jylland – perfekt til foreninger eller fester

For klubber, skoler og foreninger kan vi tilbyde 17 gode dobbeltværelser, storkøkken og stor spisesal med plads til 110 personer. Vi hjælper gerne med kontakt til catering og lokale spisesteder, der bringer maden ud, hvis det skal være nemt.

 

Plads til 30 gæster med spa og pool

Hedehuset er blandt de skønne feriehuse Vestjylland og byder på en fantastisk beliggenhed blot 500 meter fra stranden og med plads til 30 personer i delte dobbeltværelser. På værelserne er der fladskærms-tv, og mange værelser er med egen terrasse eller balkon. Huset byder på et væld af lækre indendørs faciliteter som boblebad, sauna og pool. Der er også rig mulighed for indendørs underholdning i aktivitetsrummet, som er udstyret med billard, bordtennis, PlayStation og motionsredskaber. Der er desuden masser af gode siddekroge og behagelige sofagrupper med fladskærms-tv. Køkkenet har opvaskemaskine, stort amerikanerkøleskab og gode spisepladser.

Udendørs findes egne boldbaner, petanque og volleybaner. Der er også bålplads, hundegård og legeplads. Her kan I nyde et skønt ophold med rig mulighed for mange aktiviteter, og der er masser af plads at boltre sig på for hele familien.

Fri entre´ Wærket's faciliteter

Glæd jer – som overnattende gæst på campingpladsen og i hyttebyen har i fri entré til Wærket’s (Thyborøn Hallens) nye flotte faciliteter. 

Boldwærket

Boldhal til alle former for boldspil, badminton & bordtennis
NB: Kun sæsonåbnet sommer & ifm. helligdagsferier

Vandwærket

Ny svømmehal med vandrutsjebane, varmtvandsbassin samt wellnessafdeling med sauna & dampbad

Snegleland

Indendørs legelnd for de mindste
NB: Kun sæsonåbnet !