Vandwærket
- unik campingplas med badeland

Fri entre´til svømmehallen i Thyborøn

Campingplads med svømmehal for hele familien

Ved at overnatte på vores campingplads får I gratis adgang til badeland og svømmehal Vandwærket, der ligger som en nabo til campingpladsen. Vandwærket er en populær svømmehal, som tilbyder unikke og sjove aktiviteter og vandoplevelser for hele familien.

 

Vandwærket byder på en fantastisk svømmehal med et stort bassin, hvor både børn og voksne kan boltre sig i vandet. For de eventyrlystne er der en spændende vandrutsjebane, og de mindste kan more sig i det hyggelige børnebassin, der er designet til leg og sjov for de små.

Vandplask, sjov, leg og wellness

Glæd jer som overnattende gæster på campingpladsen og i hyttebyen får i fri entré til svømmehallen Vandwærket i Thyborøn – campingpladsens nærmeste nabo.

Svømmehallen består af børnebassin, vandrutsjebane, svømmebassin, varmtvandsbassin samt wellnessområde med sauna og dampbad. 

Svømmehallen holder lukket tirsdage og torsdage – men har åbent hver dag i sommersæsonen og udvidede åbningstider i påske- og efterårsferien. Hold jer orienteret omkring svømmehallens åbningstider på Wærket’s egen hjemmeside. 

Wellness og afslapning i svømmehallen

Udover de sjove vandaktiviteter, tilbyder Vandwærket også et wellnessområde, hvor I kan slappe af og nyde ferien.

 

Her finder I et stort varmtvandsbassin, hvor I kan flyde rundt og lade op til nye eventyr. Derudover kan I nyde det beroligende dampbad og den opkvikkende sauna, der giver den perfekte afslutning på en aktiv dag.

 

Book jeres ferie på vores campingplads med badeland i dag, og glæd jer til de fantastiske oplevelser Vandwærket tilbyder.

Fri entre´ Wærket's faciliteter

Glæd jer – som overnattende gæst på campingpladsen og i hyttebyen har i fri entré til Wærket’s (Thyborøn Hallens) nye flotte faciliteter. 

Boldwærket

Boldhal til alle former for boldspil, badminton & bordtennis
NB: Kun sæsonåbnet sommer & ifm. helligdagsferier

Vandwærket

Ny svømmehal med vandrutsjebane, varmtvandsbassin samt wellnessafdeling med sauna & dampbad

Snegleland

Indendørs legelnd for de mindste
NB: Kun sæsonåbnet !