Campingferie i Jylland?

Thyborøn Camping Hotel & Hytteby byder dig og din familie velkommen på camping i Jylland! Hvis du er til campingferie i Jylland og især til familiecamping så skal du lægge vejen forbi vores lille, hyggelige campingplads – her kommer du på camping i Jylland helt tæt på Vesterhavet.

Familiecamping i Jylland – masser af aktiviteter

Tager du på campingferie i Jylland hos os, så tilbyder vi camping på en plads, der har alt, hvad aktive børnefamilier sætter pris på.

Hos os står den på familiecamping med bl.a. legeplads med hoppepude samt et separat legerum for de mindste. Vi har hele sommeren et varieret aktivitetsprogram med arrangementer både for små og store børn, så ingen kommer til at kede sig på camping hos os.

Skulle I være så uheldige, at vejret er dårligt på jeres campingferie, så kan I slå jer løs i vores aktivitetshal, hvor der bl.a. er rulleskøjtebane og baner til fodbold, håndbold, badminton, tennis, volleyball og bordtennis.

Også mulighed for naturoplevelser

Ud over de mange aktivitetsmuligheder på pladsen, så giver naturen omkring pladsen rig mulighed for naturoplevelser. Campingpladsen ligger i den barske og skønne vestjyske natur, så her er mulighed for en vandretur i klitten eller en svalende dukkert i bølgen blå. I kan også tage en tur ned på den aktive fiskerihavn, hvor det er muligt at købe aftensmaden, hvis dit eget held med fiskestangen ikke slår til.

Book camping i Jylland online

Du kan nu booke din campingferie direkte her på siden – og det gælder både for camping og vores 26 helt nye luksushytter. Klik på bookingknappen og book din campingferie nu. Camping har aldrig været nemmere!

På gensyn hos os i Thyborøn Camping Hotel & Hytteby!

Se mere om vores feriehuse her.