);

Pladsen

Tæt på Vesterhavet – ikke langt fra Limfjorden…

Thyborøn Camping er en lille hyggelig familieplads belliggende i den charmerende fiskeri by Thyborøn. Pladsen ligger kun 300 meter fra Vesterhavet – kast fiskesnøren i vandet, sæt dragen mod vinden eller nyd frisk dukkert i æ Westerhaw.

Her er masser af aktiviteter for hele familien: legeplads, boldbaner både ude og inde, badminton, minigolf, legerum til de mindste, motionscenter og skatepark lige i nærheden.

Køkken

Flotte køkkenfaciliteter med gas- kogeplader, ovn og microovn

3 familie rum, heraf 1 med spa

Pæne badefaciliteter til både damer og herrer

Vaskerum med vaskemaskine, tumbler og strygebræt.

Stor fælles overdækket grillehytte, hvor der om sommeren arrangeres fælleshygge med livemusik – tjek aktivitetsoversigten.

For børnene har vi legeplads med hoppepude samt separat legerum for de mindste.

I sommerperioden er gæster velkommen til at bruge boldbanerne i Wærket (Hallen Thyborøn), hvor der er mulighed for masser af aktiviteter fodbold, håndbold, badminton, bordtennis eller du kan købe adgang til motionscenteret.

Fra uge 29-32 er Wærket fyldt op med masse af hoppeborge og legeredskaber, så de små kan hygge sig – også når det regner.

Fra midten af juli 2020 (Vandwærkets åbningsdato), giver vi alle vores gæster gratis adgang til det nye Vandkulturhus Vandwærket.

Dyst om en is på pladsens minigolfbane.

Snegleland Thyborøn
Boldwærket Thyborøn
Legerum
Legerum