);

Pladsen

Tæt på Vesterhavet – ikke langt fra Limfjorden…

Thyborøn Camping er en lille hyggelig familieplads belliggende i den charmerende fiskeri by Thyborøn. Pladsen ligger kun 300 meter fra Vesterhavet – kast fiskesnøren i vandet, sæt dragen mod vinden eller nyd en frisk dukkert i æ Westerhaw.

Her er masser af aktiviteter for hele familien: legeplads, boldbaner både ude og inde, badminton, minigolf, legerum til de mindste, motionscenter og skatepark lige i nærheden.

Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby har meget mere at tilbyde, både børn og barnlige sjæle.

Køkken

Flotte køkkenfaciliteter med gas- kogeplader, ovn og microovn

3 familie rum, heraf 1 med spa

Pæne badefaciliteter til både damer og herrer

Vaskerum med vaskemaskine, tumbler og strygebræt.

Stor fælles overdækket grillehytte, hvor der om sommeren arrangeres fælleshygge med livemusik – tjek aktivitetsoversigten.

Som gæst i camping- og hyttebyen får man fri entré til det helt nye Vandkulturhus Vandwærket.  Bestående af svømmebassin, børnebassin, varmtvandsbassin og wellnessområde med sauna og dampbad.

På campingpladsen og i nærområdet finder i en mængde sjove aktiviteter uanset barnets alder.

I uge 26-31 samt uge 42, kan børnene boltre sig i Snegleland, et helt nyt legeland med masser af hoppeborge og legeredskaber – hvor man kan hygge sig, selv i regnvejr.

Boldwærket er åbent i skolernes ferier, her er der mulighed for at spille alle former for boldspil, bordtennis og badminton. De voksne har året rundt fri entre´til det lokale motionscenter “Kraftwærket”.

På pladsen er der fin legeplads med hoppepude samt et lille legerum for de mindste, lige ved siden af receptionen.

Dyst om en is på pladsens minigolfbane.

Snegleland Thyborøn
Boldwærket Thyborøn
Legerum