);

Campinghytter og udlejning

Fuldt udstyrede…

Skønne hytter tæt på både hav og fjord

Det ligger ikke til vestjyders natur at prale, nærmest tværtimod, men vi synes nu alligevel, at vores 26 campinghytter ikke er så ringe endda! Søger du campinghytter i Vestjylland tæt på Vesterhavet, så er du kommet til det rigtige sted.

Alle vores campinghytter er fuldt udstyret til 6 personer – ideelle til familiecamping. Disse hytter indeholder lækkert bad og toilet, to soveværelser med dobbeltsenge + en hems med plads til to personer. Vores hytter har desuden også fladskærm, trådløst internet, køkken med combi ovn, kaffemaskine, køleskab med frys samt alt i service mv.

Vores campinghytter har også overdækkede træterrasser med havemøbler, så du kan nyde din mad ude i både strålende solskin og hvis det skulle være bygevejr. Det er tilladt at have hund med i hytterne, ved bestilling af slutrengøring.

Luksuscamping – Tag på hytteferie i Vestjylland

Camping forbindes tit med det primitive liv, men sådan behøver det ikke være. Vi synes også der skal være noget for dem, der ikke er så vilde med soveposer og luftmadrasser, men som stadig gerne vil opleve campinglivet. Derfor har vi bygget disse 26 skønne hytter, der opfylder alle krav til campinghytter i luksusklassen.

Skal det være nemt…

Restauranten på Thyborøn Hotel tilbyder hver mandag til torsdag, kl. 17.30-20.00 dagens ret.
Prisen er kun 75 kr. hvis du bestiller inden kl. 12.00 på tlf.: 40 20 74 83.
Mulighed for take away.

NYHED MEDIO 2020 – Nyt Vandkulturhus

Gratis adgang for alle overnattende gæster fra den 26. juni 2020.

Fælleshytte – Festlokaliteter

Lige op af hyttebyen har fået etableret en stor og flot fælleshytte med plads til 60 personer.
Perfekt til familietræf eller større grupper, hvor man ønsker at spise eller feste sammen. Hytten er selvfølgelig udstyret med al service til 60 personer, samt et godt rummeligt køkken.

Denne hytte kan lejes separat eller medgå som bonushytte ved leje af 10 af vore luksushytter.
Kontakt os, hvis I er en gruppe der skal afsted sammen – så laver vi et godt tilbud.