Moderne feriehuse i Vestjylland

Søger du feriehuse i Jylland i luksusudgaven og tæt på Vesterhavet, så kan vi tilbyde 26 moderne luksushytter på vores campingplads i Vestjylland.

Alle feriehuse er fuldt udstyrede til 6 personer. De indeholder bl.a. bad og toilet, to soveværelser med dobbeltsenge + hems til to personer, fladskærm, trådløst internet, køkken med combi ovn, kaffemaskine, køleskab med frys samt alt i service mv. Her er alt, hvad du skal bruge til overnatning og luksuscamping.

Vores feriehuse har også overdækkede træterrasser med havemøbler, så du kan spise ude, mens du nyder livet på pladsen. Det er desuden tilladt at have hund med.

En plads med masser af aktiviteter

På vores campingplads tilbyder vi et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Hos os er der gode muligheder for at aktivere hele familien. De små kan bl.a. boltre sig på vores legeplads med hoppepude samt et separat legerum for de allermindste – og vi har hele sommeren et varieret aktivitetsprogram med aktiviteter for både de små og store børn.

Skulle vejret vise sig fra sin mindre heldige side, så kan både små og store slå sig løs i hallerne, hvor der bl.a. er rulleskøjtebane og baner til fodbold, badminton, volleyball og bordtennis.

Mulighed for gode naturoplevelser

Naturen omkring pladsen er rig på naturoplevelser. Vi ligger i den skønne, barske vestjyske natur. Det giver mulighed for en vandretur i klitten eller en svalende dukkert i bølgen blå direkte fra feriehusene.

Vi anbefaler også at tage turen ned på den endnu aktive fiskerihavn. Her er det muligt at købe ind til aftensmaden fra dagens fangst.

Book feriehuse i Jylland online

Du kan nu booke feriehuse direkte her på siden – og det gælder både, hvis du vil booke feriehuse for en uge eller to eller bare skal bruge en overnatning i Thyborøn. Klik på bookingknappen og book et feriehus allerede nu.

På gensyn i vores feriehuse til ferie eller overnatning i Vestjylland på Thyborøn Camping Hotel & Hytteby!

Se mere om familiecamping her.