Aktiviteter

Altid gang i den – både for børn og voksne…

På Thyborøn Camping Hotel & Hytteby har vi et spændende og varieret aktivitetsprogram sommeren igennem. Vi har fokus på børnene og de nære ting, som børn og voksne holder af at lave sammen i ferierne.

Hvis vejret i højsæsonen skulle svigte, er der stadig mulighed for aktiviteter – også indendørs. I hallerne kan I spille fodbold, håndbold, bordtennis og badminton  – ja, der er sågar mulighed for rulleskøjteløb samt en 9 huls minigolfbane
Hallens motionscenter er åbent hele året.

Med den barske og skønne vestjyske natur lige uden for pladsen, er en vandretur i klitten eller en svalende dukkert i bølgen blå en oplagt mulighed. Eller hvad med en tur ned på den aktive fiskerihavn? Her kan du også købe aftensmaden, hvis dit held med fiskestangen ikke slog til.

Klik på aktivitetskalenderen og se hvad der sker i netop din ferie.

I menuen links finder du link til bl.a. det lokale turistbureau.
Vestjylland har utroligt meget at byde på – nu er det bare op til dig at vælge.

Få et overblik over områdets mange aktiviteter og tilbud – ganske gratis – med Discover Denmark.

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark.
Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små.
Er vejret godt, guider Discover Denmark dig til skønne oplevelser ude i den vestjyske natur, og når vejret svigter, finder du nemt en hel stribe af indendørsaktiviteter for hele familien.
Og det behøver ikke koste en bondegård at holde ferie i Danmark, for med Discover Denmark finder du også de mange aktiviteter, som kan opleves kvit og frit.

Se mere på https://discoverdenmark.dk/