Campinghytter og udlejning

Fuldt udstyrede…

Campinghytter Jylland

Det ligger ikke til vestjyders natur at prale, nærmest tværtimod, men vi synes nu alligevel, at vores 26 luksus campinghytter ikke er så ringe endda! Søger du campinghytter i Vestjylland tæt på Vesterhavet, så er du kommet til det rigtige sted.

Alle vores campinghytter er fuldt udstyrede til 6 personer. Disse hytter indeholder lækkert bad og toilet, to soveværelser med dobbeltsenge + en hems med plads til to personer. Vores hytter har desuden også fladskærm, trådløst internet, køkken med combi ovn, kaffemaskine, køleskab med frys samt alt i service mv.

Vores campinghytter har også overdækkede træterrasser med havemøbler, så du kan nyde din mad ude i både strålende solskin og hvis det skulle være bygevejr. Det er tilladt at have hund med i hytterne, ved bestilling af slutrengøring.

Fælleshytte

Vi har til 2011 sæsonen opført en helt ny fælleshytte med plads til 60 personer. Perfekt til familietræf eller større grupper, hvor man ønsker at spise eller feste sammen. Hytten er selvfølgelig udstyret med al service til 60 personer, samt et godt rummeligt køkken.

Denne hytte kan lejes separat eller medgå som bonushytte ved leje af 10 af vore luksushytter. Kontakt os, hvis I er en gruppe der skal afsted sammen – så laver vi et godt tilbud.

Book campinghytter i Vestjylland online

Du kan booke vores hytter direkte her på siden – og det gælder både, hvis du vil booke campinghytter for en uge eller to eller for et par enkelte overnatninger. Klik på bookingknappen og book hytter nu.

På gensyn i vores campinghytter i Vestjylland på Thyborøn Camping Hotel & Hytteby!